Sammio

Tietoa meistä

Yli 500 tilaisuutta olla edelläkävijä!

Tapahtumamme ja koulutuksemme perehdyttävät liike-elämän teemoihin käytännönläheisesti. Menemme suoraan liike-elämän ytimeen ja avaamme asioita keskustellen, konkreettisesti ja inspiroivasti. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden verkostoitua ja tavata alasi kiinnostavimpia henkilöitä. Puhujamme ja kouluttajamme ovat oman alansa huippuasiantuntijoita, joilla on taito inspiroivaan esiintymiseen.

Järjestämme vuosittain 40 päättäjien kutsuvierastapahtumaa, 50 ajankohtaisseminaaria, 140 lakimiesliiton koulutusta ja yli 300 liiketoiminnan kehittämisen koulutusta. Koulutus- ja seminaaritarjontamme ovat kaikille asiantuntijoille ja päättäjille avoimia, osallistujamaksullisia tilaisuuksia.

Tapahtumien palveluntuottaja ja vaikuttava B2B-media

Tapahtuma on tehokas markkinointi- ja viestintäväline, jossa keskustelut käydään kasvotusten eri alojen päättäjien kesken. Laaja valikoimamme erilaisia tapahtumaratkaisuja tarjoavaa yrityksellesi loistavan mahdollisuuden mm. verkostoitumiseen, brändin vahvistamiseen, liidien hankkimiseen sekä profiloitumaan halutun kohderyhmän keskuudessa. Järjestämme vuosittain 40 ylimmän johdon kutsuvierastapahtumaa. Eri tapahtumaratkaisujemme avulla löydämme yhdessä sinulle sopivan vaihtoehdon.

Katso tapahtumien yhteystiedot

Seminaari- ja koulutusliiketoiminta sekä Lakimiesliiton koulutus yhdistyivät

Seminaari- ja koulutusliiketoiminta yhdistyi 1.1.2017 Lakimiesliiton koulutuksen kanssa. Yhdistymisen johdosta tarjontamme on entistäkin laajempi. Sisältömme palvelevat mm. ICT:n, juridiikan,  HR:n, markkinoinnin, talouden ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Olemme edelläkävijöiden kouluttaja, joten tarjonnastamme löydät useita uniikkeja aihealueita ja koulutuskokonaisuuksia, jotka auttavat Sinua ja organisaatiotasi menestymään.

Koulutuksemme ovat erittäin käytännönläheisiä kokonaisuuksia, jotka tarjoavat Sinulle rajatussa pienryhmässä konkreettisia työkaluja työssäsi sovellettavaksi. Seminaarimme ovat kattavia ajankohtaiskatsauksia valikoitujen aihealueiden nouseviin teemoihin ja trendeihin. Lakimiesliiton koulutukset yhdistävät juridisten kysymysten tarkastelun ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin tarjoten tärkeää informaatiota kaikille juridiikkaa työssään tarvitseville.

Katso seminaari- ja koulutusliiketoiminnan yhteystiedot

Miten voin ilmoittautua tapahtumiin tai koulutuksiin?

Ilmoittaudu tapahtumaan tai koulutukseen verkkosivujen kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluume sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisesta ja tiedot käytännönjärjestelyistä.

Isommalla ryhmällä koulutukseen tai tapahtumaan – miten pyydän ryhmätarjouksen?

Pyydä tarjousta ryhmäilmoittautumisesta asiakaspalvelustamme kun yrityksestänne osallistuu kolme tai useampi henkilö.

Laskutus

Tapahtumiemme hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Hintoihin sisältyvät puhujien sähköiset esitysmateriaalit ja tapahtuman tarjoilut. Osallistumismaksun laskutamme ilmoittautumisen yhteydessä. Voimme lähettää laskun postitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaasi osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti verkkolaskuna. Emme hyväksy luottokortteja maksuvälineinä.

Majoitus

Olemme neuvotelleet erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.

Miten toimin jos joudun tekemään muutoksia ilmoittautumiseeni?

Peruutus- ja muutosehdot

Koulutukset: pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta tai siirtymisestä seuraavaan koulutukseen kirjallisesti. Jos osallistuminen peruutetaan vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % tapahtuman hinnasta + alv 24 %. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta. Siirtymisestä seuraavaan koulutukseen ei veloiteta, jos siirto tehdään vähintään kaksi viikkoa ennen koulutusta. Jos siirto tehdään tämän jälkeen, veloitamme 200 euroa + alv 24 %.

Tapahtumat: pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta kirjallisesti. Jos osallistuminen peruutetaan vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % tapahtuman hinnasta + alv 24 %. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.

Kutsuvieraat: pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistokuluina 250 euroa + alv 24 %.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat vain kohderyhmään kuuluville. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan ystävällisesti, ettei tapahtuman osallistujapaikkoja ole suunnattu palveluntarjoajille. Jos olet palveluntarjoaja, tutustu kumppanuusmahdollisuuksiin tästä.