Sammio

Tulevaisuuden tehdas 2018 | 15.11.2018 | Sokos Hotel Torni, Tampere

Tunnelmia

”Hyvä ohjelma, paikka ja fasiliteetit. Todella mielenkiintoinen ohjelma, hyvin rytmitetty ja sopivasti taukoja. Tarjoilut myös huomioitu hyvin.”

”Ohjelmasisältö oli sellainen kuin luvattu ja puhujat aiheineen täyttivät niille asettamani odotukset.”

”Hyviä esitelmiä ja reippaasti koostettu kokonaisuus. Ajan hengessä olevia aiheita ja hyvää sparrausta. Pääsi ajatus kunnolla liitämään tulevien kehityshankkeiden pohjaksi. Aikataulu piti ja tauoilla saatiin keskustella.”

”Erittäin mielenkiintoisia puhujia ja aiheita. Todella laadukkaita ja mukaansatempaavia esityksiä. Ei oikeastaan heikkoa hetkeä missään vaiheessa. Ei tehnyt mieli alkaa räpeltämään kännykkää tai selaamaan sähköposteja. Jokainen esitys oli seuraamisen väärti alusta loppuun asti.”

”Todella hieno tilaisuus ja hyvät esiintyjät. Varsinkin suurkonsernin UPM:n osoitus siitä miten paljon aihe vaikuttaa jokapäiväiseen liiketoimintaan oli huikea.”

”Puhujilla oli selkeästi perehtyneisyyttä asioihin, joista kertoivat. Ohjelma kokonaisuudessaan oli hyvin suunniteltu ja caset kiinnostavia ja ajankohtaisia. Puhujat olivat selkeitä ja alansa ammattilaisia.”