Sammio

RoboHR – Älykkäät ja tehokkaat prosessit | 30. - 31.5.2018 | Clarion Hotel Helsinki

Digitalisaatio ottaa niskalenkkiä HR funktioistakin. Kun tekoäly valjastetaan henkilöstöhallinnon avuksi, HR voi suunnata katseensa tulevaisuuden kehitystyöhön ja aidosti palvella yrityksen liiketoimintaa. Ohjelmistorobotiikkaa eli RPA:ta käytetään yhä enenevissä määrin organisaatioissa tehostamaan päivittäisiä prosesseja ja poistamaan ihmisten tekemää mekaanista ja puuduttavaa rutiinityötä.

Tässä seminaarissa keskitytään siihen, kuinka robotiikkaa ja tekoälyä voidaan hyödyntää henkilöstöhallinnon prosesseissa. Tule kuulemaan, mitä toimintoja voidaan automatisoida henkilöstöhallinnossa, mutta mihin edelleen tarvitaan ihmisten tekemää työtä. Mitä ennustavia koneoppimismalleja voi hyödyntää? Kuinka tulevaisuuden HR-johtaja voi hyödyntää tekoälyä?

Muutos on jo täällä! Osallistumalla tähän tulevaisuuteen luotaavaan seminaariin pysyt mukana siinä, miten HR-toiminnot muuttuvat tulevaisuudessa ja ymmärrät, mikä sinun roolisi tässä kaikessa on.

Nyt voit myös katsoa seminaarin kokonaisuudessaan suoratoistona eli striiminä omalta koneeltasi! Lisätietoja Hinnatvälilehdeltä. 

Tervetuloa oppimaan, keskustelemaan ja verkottumaan kollegoiden kanssa!

Tutustu ohjelmaan

#RoboHR2018

Osallistu keskusteluun ja jaa kokemuksesi myös somessa.

#AlmaTalent

Marko Kestin blogi: ”Tulevaisuuden johtaja hyödyntää tekoälyä”.

Lue lisää

Tutustu puhujiin

Marko Kesti | Puhujat

Marko Kesti

Docent, Dr., M.Sc. Adjutant Professor HRM-P, University of Lapland

Merja Fischer | Puhujat

Merja Fischer

PhD, Director Robotics & SSC, Staria

Tiina Miettinen | Puhujat

Tiina Miettinen

johtaja, Fingrid

Lisää aiheesta blogissa

Tulevaisuuden johtaja hyödyntää tekoälyä

Työntekijät ovat oman työnsä parhaita asiantuntijoita. Heillä on paljon kokemuksia ja näkemyksiä, joita kannattaa kuunnella. Työntekijät kertovat huolistaan […]

Lue lisää

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu