Sammio

HRx 2018 | 20.11.2018 | Messukeskus

Tapahtumapaikka

Messukeskus Kokoustamo
Messuaukio 1
00521 Helsinki

Saapuminen

Helsingin Messukeskus sijaitsee 300 metrin päässä Pasilan juna-asemalta. Junamatka Helsingin keskustasta kestää vain viisi minuuttia. Raitiovaunupysäkki on Messuaukiolla, ja autoilijoille messukeskuksesta löytyy runsaasti pysäköintipaikkoja. Sisäänkäynti kokoustiloihin on Messuaukion puolelta, Kokoustamon ovesta. Paikan päältä löytyvät ohjeet edelleen tapahtuman tiloihin.

Lisää ohjeita saapumiseen sekä pysäköintiin liittyen löydät mm. Messukeskuksen tulo-ohjeista » 

Julkiset kulkuvälineet

Raitiovaunut 7A, 7B ja 9 sekä kaikki kauko- ja lähijunat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 300 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Bussilinjat 506 ja 69 pysähtyvät Messukeskuksen edessä, sekä linjat 504 ja 505 Pasilan asemalla. Katso lisätietoja reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Messukeskus sijaitsee Pasilassa, muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Kokoustamon parkkiin pääsee Ratamestarinkadulta, sisäänkäynti on osoittessa Ratamestarinkatu 13. Pysäköintihalliin saapumisesta ja pysäköintimaksuista lisätietoja löytyy Messukeskuksen sivuilta »

Majoitus

Olemme neuvotelleet erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista tai hinnoista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.

Holiday Inn Messukeskus
puh. (09) 150 900