Sammio

Hoitaja 2018 

7. - 8.11.2018 | Alma-talo, Helsinki

Vaativa ja vastuullinen työ – pysytkö alan kehityksessä mukana?

Oletko miettinyt, miten saadaan potilaat hoidettua kiireen keskellä laadukkaasti ja arvokkaasti? Entä mietitkö, miten lisätään asiakkaan toipumisorientaatiota? Pohditko tehtäväsiirtojen palkkausta, vastuita ja työnjakoa työssäsi? Tai oletko mietittinyt, miten lisätä omaa ammattitaitoa alan kehityksen mukana?

Hoitaja 2018 -seminaari kokoaa yhteen eri alojen hoitajat saamaan vastauksia ja uusia ratkaisumalleja potilaan kohtaamiseen, työn vaikuttavuuden lisäämiseen ja itsensä kehittämiseen työssä.

Kiire, muutokset sekä työssä tasapainoilu leimaavat tämän hetken hoitajan työtä. Aivotutkija Minna Huotilaisen mukaan kiire, keskeytykset ja taukojen laiminlyönti aiheuttavat aivojen ”palohälytyksen”. Huotilaisen johdolla opitaan, miten tilanteesta päästään irti ja miten muovataan aivoja ja lisätään jaksamista. Lääkärikeskus Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio kertoo puolestaan, mitkä seikat puskevat onnistumiseen sekä Digiterveyden Pekko Vehviläinen valjastaa sinut tulevaisuuden digityövälineiden maailmaan.

Lisäksi mukana Keynote-puhuja lastenpsykiatri Jari Sinkkonen, joka opastaa sinut tärkeään teemaan siitä, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon lasten ja nuorten tunteiden kohtaamisessa potilastyössä!

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja oppimaan sekä kokemaan uutta!

Mediuutiset on terveysalan ammattilaisten sitoutumaton uutis- ja ajankohtaismedia. Vastaamme Suomen asiantuntevimmasta terveysalan uutislehdestä, verkkosivuista sekä sosiaali- ja terveysalan koulutuksista ja tapahtumista.

Tutustu ohjelmaan

Tämä seminaari myös striimataan! Lue lisää

#hoitaja18

Seuraa ja jaa kokemuksesi somessa.

Tutustu puhujiin

Jari Sinkkonen | Puhujat

Jari Sinkkonen

lastenpsykiatrian professori

Pirkko Mattila | Puhujat

Pirkko Mattila

sosiaali- ja terveysministeri

Minna Huotilainen | Puhujat

Minna Huotilainen

aivotutkija & kogniotieteen dosentti, Helsingin Yliopisto

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu