Sammio

Etähoito 2018

12. - 13.12.2018 | Alma-talo, Helsinki

Etähoito 2030 – miltä näyttää tulevaisuus?

Etähoidon sanotaan olevan kustannustehokas tapa parantaa asiakkaiden palveluita, turvallisuuden tunnetta ja asiakaskokemusta. Mutta voiko virtuaalikokemuksessa päästä samanlaiseen lopputulokseen kuin livenä? Entä miten varmistetaan etähoidossa oikea diagnoosi? Miten saadaan etähoito osaksi työyhteisön arkea? Mitä tulisi tietää uusista etähoidon laitteista ja järjestelmistä?

Etähoito 2018-seminaari vastaa muun muassa näihin kysymyksiin ja kokoaa samalla yhteen eri etähoidon sote-käyttäjät rakentamaan tulevaisuuden etähoidosta entistä vaikuttavampaa ja laadukkaampaa!

Etähoidon onnistuminen perustuu hyvään vuorovaikutukseen, jonka ominaisuuksia ovat muun muassa selkeys, vastavuoroisuus ja yhdenvertaisuus. Yksikönjohtaja Riitta Laana Helsingin kaupungin Puhelin- ja hyvinvointipalveluista avaa keinoja hyvän vuorovaikutussuhteen luomiseen, HUS:in IT-Psykiatrian linjajohtaja Jan-Henry Stenberg kertoo puheenvuorossaan, miten asiakkaalta saadaan hyväksyntä etähoidolle ja miten asiakas voidaan sitouttaa etähoidon käyttäjäksi. Vantaan Suun terveydenhuollon toimitusjohtaja Joona Iso-Lotilan johdolla päästään tutustumaan tuoreeseen caseen siitä, miten suun terveydenhuollossa etähoito on saatu käyttöön aina hankkeesta-palveluksi -periaatteella.

Lisäksi mukana Etähoidon kehittäjäraati, jonka johdolla kuullaan onnistuneita kokemuksia etähoidosta ja sen hinnasta, mitkä hoidot sopivat etähoidoksi sekä lopuksi vastaus kysymykseen siitä, ovatko etuhoidon edut turhaa hypeä?

Tervetuloa mukaan!

Mediuutiset on sote-ammattilaisten sitoutumaton uutis- ja ajankohtaismedia. Vastaamme Suomen asiantuntevimmasta terveysalan uutislehdestä, verkkosivuista sekä sosiaali- ja terveysalan koulutuksista ja tapahtumista.

Tutustu ohjelmaan

#etähoito2018

Seuraa ja jaa kokemuksesi somessa.

Tämä seminaari myös striimataan! Lue lisää

Tutustu puhujiin

Riitta Laanala | Puhujat

Riitta Laanala

yksikönjohtaja, Puhelin- ja hyvinvointipalvelut, Helsinki

Risto Linturi | Puhujat

Risto Linturi

futuristi & teknologiaguru

Ossi Laukkanen | Puhujat

Ossi Laukkanen

johtaja, sähköinen liiketoiminta, Mehiläinen

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu