Sammio

Digital X

29.8.2018 | Clarion Hotel Helsinki

AI, IoT, data ja analytiikka mahdollistavat uudet liiketoimintahyödyt

Digitalisaatio haastaa liiketoimintamallit ja tarjoaa samalla ennennäkemättömiä mahdollisuuksia tuottaa uudenlaista arvoa. Miten digitaalisuus ja tekoäly muuttavat eri toimialoja? Miten päästä kehityksen kärkeen ja selviytyä voittajana uudessa kilpailutilanteessa? 

Tervetuloa uuteen Digital X -tapahtumaan Helsingin Clarioniin 29.8!

Tapahtuma punoo yhteen kolme tulevaisuuden liiketoiminnan merkittävintä tekijää, jotka ovat AI, IoT sekä data ja analytiikka. Päivän aikana puhumme siitä, millaista roolia IoT, tekoäly ja data näyttelevät yritysten tulevaisuuden toiminnoissa toimialasta riippumatta. Käsittelemme teemoja kolmessa eri ohjelmalinjassa, kolmesta eri näkökulmasta: Visio, Strategia ja Toteutus. Tarjolla on mielenkiintoisia caseja, erinomaisia esimerkkejä sekä parhaita ratkaisuja.

Päivän aikana kuulet muun muassa futurologi Risto Linturin kertomana, mitkä toimialat ovat 2020 -luvulla suurimpien haasteiden edessä. Mikko Hyppönen kertoo miten tietoturva toimii mahdollistajana ja CGI:n Timo Pehkurinen puolestaan valjastaa meidät menestyvien liiketoimintamallien saloihin. Saamme myös vieraaksemme huippupuhuja Marcus Eastin National Geographicilta. Tämän puheenvuoron jälkeen tiedät viimeistään, miten selviytyä jatkuvasta muutoksesta, jonka digitalisaatio tuo tullessaan. Tutustu myös muuhun ohjelmaan.

Osallistu keskusteluun #digitalX18

Tule kohtaamaan alan huiput ja rakentamaan yhdessä suomalaisen liiketoiminnan tulevaisuutta!

Tutustu ohjelmaan

Tutustu puhujiin

Marcus East | Puhujat

Marcus East

Executive Vice President Product & Technology and Chief Technology Officer for National Geographic

Mikko Hyppönen | Puhujat

Mikko Hyppönen

tukimusjohtaja, F-Secure

Risto Linturi | Puhujat

Risto Linturi

futurologi, muutosjohtaja

Seuraa blogia

Hajoaako tiedon suojaus uuden tietoaikakauden myötä?

Yritysten liiketoimintamallit ovat merkittävien muutosten kynnyksellä, kun toiminnot yhä enenevässä määrin pohjautuvat digitalisaation mukanaan tuomiin ”uuden tietoaikakauden” ratkaisuihin […]

Lue lisää

Data-analytiikka mahdollistaa terveydenhuollon uudistamisen

Tulevaisuudessa terveydenhuollon toiminnan painopiste siirtyy sairauksien hoidosta kohti ennaltaehkäisyä ja yksilön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämistä. Muutos edellyttää terveyspalveluiden järjestäjiltä […]

Lue lisää

Varaa paikkasi tapahtumaan!

 

 

Ilmoittaudu