Sammio

Design Systems Day | 14. - 15.11.2018 | Kallion kortteli- Kokous- ja kongressikeskus, Helsinki

Kuinka Design systeemi otetaan käyttöön?

Mitä yhteistä on Airbnb:llä, Überilla ja IBM:llä? Heiltä kaikilta löytyy tehokkaasti implementoitu design systeemi. Design systeemi koostuu toistettavista komponenteista ja niiden käyttöohjeista, jotka tekevät mm. uuden tuotteen, järjestelmän tai palvelun suunnittelusta organisaatiossa kivuttomampaa. Systeemin avulla voidaan suunnittelun tahtia nopeuttaa ja innovaatioprosesseja virtaviivaistaa.

Design systeemi on järjestelmänä enemmän kuin organisaation brändiohjeet tai graafiset ohjeistot, se näyttää enemmän ekosysteemiltä. Design systeemi on hyödyksi mm. yrityksen työntekijöille selkeyttäen työprosesseja, järjestelmäsuunnittelulle, viestinnälle ja liiketoiminnalle.

Tässä koulutuksellisessa seminaarissa kuullaan, kuinka design systeemejä voidaan hyödyntää organisaation toiminnassa. Ensimmäisen päivän aikana kuullaan alan Suomen huippuasiantuntijoita sekä case-esimerkkejä elävästä elämästä. Seminaarin toinen päivä koostuu käytännönläheisestä workshopista, jossa keskitytään design systeemin rakentamisen askeleisiin.

Lämpimästi tervetuloa oppimaan ja kuulemaan, miten design systeemejä käytetään Suomessa ja mitä hyötyä siitä on sinun yrityksellesi!

Tutustu ohjelmaan

#designsystemsday
#servicedesign
#almatalent

Osallistu keskusteluun ja jaa kokemuksesi myös somessa.

@Alma_Talent

Tämä seminaari myös striimataan!

Lue lisää

Tutustu puhujiin

Siina Tanninen | Puhujat

Siina Tanninen

Lead Designer, Veikkaus

Mikko Häkkinen | Puhujat

Mikko Häkkinen

Lead Service Designer, Elisa

Sami Niemelä, | Puhujat

Sami Niemelä,

Creative Director, Nordkapp

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu