Sammio

Compliance 2018 | Royal at Crowne Plaza, Helsinki

Kehitä compliance-kulttuuria oikeaan suuntaan

Compliancen toimintakenttä kasvaa jatkuvasti. Miten hahmottaa olennainen kun maailma, säädökset ja toimintatavat muuttuvat jatkuvasti? Oletko varma että huolellisesti laaditut eettiset ohjeistukset heijastavat todellisuutta? Miten robotiikkaa voidaan hyödyntää compliance-toiminnossa? Julkisuuskuva on herkkä eettisille riskeille ja riskien toteutuessa vaikutukset ulottuvat työnantajakuvaan, sijoittajiin ja asiakassuhteisiin.

Tänä vuonna Compliance 2018 -seminaarissa pureudutaan compliancen tehokkaaseen jalkauttamiseen, tietosuoja-asetuksen edellyttämiin toimenpiteisiin sekä tehokkaan compliance-toimintamallin rakentamiseen.

Nyt uutuutena! Syvennä osaamistasi-koulutusosio jossa opit, miten voit compliance-ammattilaisena vaikuttaa organisaatiosi eettiseen kulttuuriin käytännössä.

Kahden päivän aikana kuulet compliancen huippuasiantuntijoita ja saat konkreettisia työvälineitä oman organisaatiosi kehittämiseen.

Nyt voit myös katsoa seminaarin kokonaisuudessaan suoratoistona eli striiminä omalta koneeltasi! Lisätietoja Hinnatvälilehdeltä. 

Tutustu ohjelmaan

#compliance2018

Osallistu keskusteluun ja jaa kokemuksesi myös somessa.

@EventsFinland

Tutustu puhujiin

Niina Ratsula | Puhujat

Niina Ratsula

Director, Ethics & Compliance, Kemira

Eleonora Skaffari-Väisänen | Puhujat

Eleonora Skaffari-Väisänen

Legal Counsel & Compliance Officer, Fazer Group LL.M. (Helsingin yliopisto ja Tukholman yliopisto), Postgraduate Diploma in Economics for Competition Law (King’s College London)

Ville Kivistö | Puhujat

Ville Kivistö

asianajaja, varatuomari, Asianajotoimisto Bird & Bird Oy

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu