Sammio

Alisuoriutumisen johtaminen | 30. - 31.10.2018 | Finlandia-talo, Helsinki

KÄYTÄNNÖN TOIMINTAOHJEET ALISUORIUTUMISEEN PUUTTUMISEEN

Alisuoriutuminen on sanana karkea, mutta valitettavasti pysyvä ilmiö nykyajan työelämässä. Sitä ruokkii organisaatiokulttuuri, jossa esimiehet eivät puutu alisuoriutumiseen riittävän ajoissa ja selvitä, mistä alisuoriutuminen tosiasiassa johtuu. Ongelma kroonistuu ja puuttumattomuuden kulttuuri pysyy.

Miten alisuoriutuminen otetaan puheeksi rakentavasti ja miten alisuoriutuja valmennetaan pysyvästi paremmalle suoritustasolle? Mistä saisi selkeän sapluunan miten toimia?

Seminaarin suosio yllätti. Nyt kolmannen kerran vuoden sisällä järjestettävä konkreettinen seminaari pureutuu alisuoriutumisen johtamisen työkaluihin. Lisäksi kuullaan kiinnostavia tarinoita tosielämästä.

Toisena päivänä on luvassa rautainen ajankohtaispäivä alisuoriutumiseen puuttumisen juridiikasta. Missä tilanteissa alisuoriutuminen on irtisanomisperuste ja miten silloin pitää toimia? Mitä ovat työnantajan direktio-oikeuden rajat ja merkitys kokonaisharkinnassa? Mitä uutta lainsäädäntöä on tulossa?

Kahden päivän aikana saat runsaasti käytännön toimintaohjeita alisuoriutumiseen puuttumiseen ja motivaation luomiseen.

Puutu – älä juutu!

Nyt voit myös katsoa seminaarin kokonaisuudessaan suoratoistona eli striiminä omalta koneeltasi! Lisätietoja Hinnatvälilehdeltä. 

Tutustu ohjelmaan

#alisuoriutuminen

Osallistu keskusteluun ja jaa kokemuksesi myös somessa.

@Alma_Talent

Tutustu puhujiin

Aki Ahlroth | Puhujat

Aki Ahlroth

valmentaja, kirjoittaja, Leadelight

Anu Waaralinna | Puhujat

Anu Waaralinna

asianajaja, Roschier

Tapio Syrén | Puhujat

Tapio Syrén

Employment Counsel, Kesko

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu