Sammio

Työyhteisöviestintä 2017 | Royal at Crowne Plaza, Helsinki

Muuttuuko työyhteisöviestintä kriisin vai oivalluksen kautta?

Moderni työyhteisöviestintä on monien vaatimusten ristitulessa pujottelua, jossa läpinäkyvyys, nopeus ja innostaminen ovat korvaamattomia arvoja. Etätyö ja entistä hajautuneemmat työyhteisöt painottavat ajantasaisen ja yhteishenkeä luovan viestinnän merkitystä. Milleniaalit ja kilpailu parhaista osaajista lisäävät painetta myös viestinnän puolella. Aidosti sitouttavan viestinnän tekeminen on yhä tärkeämpi asia.

Kuinka työyhteisöviestinnästä tehdään aidosti kahteen suuntaan kulkevaa? Miten työyhteisö pidetään nopeassa kasvussa mukana avoimen muutosviestinnän keinoin? Mitä hyötyjä mobiili, sisäinen some ja visuaalisuus tuovat sisäiseen viestintään? Entä ne kriisit, jotka tulevat aina kuin varkain – kuinka niissä tulisi viestiä?

Työyhteisöviestintä 2017 -seminaari tiivistää organisaatioiden viestinnän tärkeimmät suuntaviivat nyt ja tulevaisuudessa. Kuulet inspiroivia keynote- ja case-puhujia, joilla on näkökulmaa sisäisen viestinnän ilmiöihin. Seminaarissa osallistut myös käytännönläheiseen workshopiin.

Lämpimästi tervetuloa seminaariin!

Tutustu ohjelmaan

#työyhteisöviestintä17

Seuraa keskustelua ja jaa kokemuksesi twitterissä.

Tutustu puhujiin

Anna Kärävä | Puhujat

Anna Kärävä

Valmentaja, People Power Strategist, People2Join

Elisa Juholin | Puhujat

Elisa Juholin

Dosentti

Aki Ahlroth | Puhujat

Aki Ahlroth

valmentaja, kirjoittaja

Kommentteja osallistujilta

Hinnasto ja ilmoittautuminen

Katso tapahtuman hinnat täältä.

Ilmoittaudu