Tivi UX – Think Big! | 6.6.2017 | Clarion Helsinki

Mitä annettavaa palvelumuotoilulla on it:lle? Entä it:llä palvelumuotoilulle?

Todellinen digitaalisuus on rakenteellinen uudistus, jossa alan toimintamallit kyseenalaistetaan perusteellisesti. Digitaaliseen ympäristöön siirtyminen vaatii osaamista ja investointeja etenkin logistiikkaan, it-infrastruktuuriin, ja ennen kaikkea ihmisiin. Muotoiluajattelu on tärkeä tuoda koko organisaatioon ja purkaa muurit talon sisällä eri osaamisalueiden välillä. Ne toimijat selviytyvät kilpailussa, jotka pystyvät säilyttämään inhimillisen kosketuksen teknologian kehittyessä.

Think BIG! Digitaalisessa transformaatiossa lähdetään usein liikkeelle liian pienestä, jatketaan tuttuja prosesseja digitaalisessa muodossa. Toimintaympäristön murroksessa etumatka on niillä, jotka osaavat hyödyntää monipuolista osaamista ja rakentavat personoituja ja helppokäyttöisiä palveluja vahvan teknologiaosaamisen, innovaatioiden ja ketteryyden avulla. Asiakkaan odotukset kohdataan tehostamalla prosesseja, käyttäen robotiikkaa ja AI:ta apuna.

Paikallaan pysyminen tulee kalliiksi. Markkinajohtajat asettavat riman asiakkaiden odotuksille ja rima nousee jatkuvasti!

Päivän aikana pureudutaan digitransformaation ja ylivoimaisen asiakaskokemuksen vaatimuksiin neljällä eri osa-alueella: Ihmiset – prosessit – tuote ja asiakkaan kohtaaminen.
Seminaari on tarkoitettu sinulle, joka johdat, kehität, muotoilet tai rakennat yritystäsi digiaikaan.

Tutustu ohjelmaan

Tutustu puhujiin

Mikko Eerola | Puhujat

Mikko Eerola

Managing Director, B2C Industries, Brand & Market, Affecto

Belinda Gerdt | Puhujat

Belinda Gerdt

Manager, Business Solutions, Microsoft Western Europe HQ Ylivoimainen Asiakaskokemus -kirjan kirjoittaja

Sami Niemelä | Puhujat

Sami Niemelä

Founding partner, designer, Nordkapp

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu