Sammio

Talousjohtaja 2017 | 21.9.2017 | Pörssitalo, Helsinki

Tunnelmia

”Monipuolinen ja ajankohtainen. Mielenkiintoisia ajatuksia eri näkökulmista ja aihe-alueilta. Sopivan pituisia puheenvuoroja ajatuksia herättämään.”

”Jälleen kerran erinomaisia, tiiviitä esityksiä mielenkiintoisista aiheista. Tilaisuuden teema oli yhtenäinen. Hienoa oli puhujien rohkeus esittää omakohtaisia käytännön esimerkkejä. Vuoden talousjohtaja 2016 videoesittäytyminen oli erittäin hyvä.”

”Pidin siitä, että mukana oli useita korkean profiilin puhujia ja puhujakaarti kokonaisuudessaan oli erittäin asiantuntevaa. Useista esityksistä oli suoraa hyötyä oman työn kannalta ja paljon ideoita ja inspiraatiota syntyi. Esitykset olivat tiiviitä ja ohjelma rullasi hyvin eteenpäin.”

”Ohjelmasisältö oli erittäin kattava ja puheenvuorot olivat juuri sopivan mittaisia. Hyvin ajatuksia herättävä tapahtuma.”

”Emilia Kullas veti tapahtuman erittäin ammattitaitoisesti mitä huipputalousjournalistilta voi toki odottaakin. Miellyttävä esiintymistapa.”

”Erittäin hyödyllinen oli Metsä Groupin case, kuten myös tietoturvallisuusasiat. Köhlerin Palomäen ja Miettisen puheenvuoroista sai paljon ajateltavaa.”