Siirtohinnoittelun raportointi ja dokumentointi käytännössä | 6.6.2017 | Katajanokan Kasino, Helsinki

Mitä siirtohinnoittelun dokumentoinnilta vaaditaan?

Kuule verohallinnon uudesta dokumentointiohjeistuksesta suoraan sen laatijalta!

Siirtohinnoittelussa on tapahtunut suuria muutoksia BEPS-raporttien antamisen myötä, ja yritysten dokumentointi- ja raportointivelvollisuudet ovat kasvaneet. Siirtohinnoittelukysymykset ovat olleet korostuneesti esillä niin julkisessa keskustelussa kuin verotarkastusten yhteydessä, minkä takia vaikeisiin hinnoittelukysymyksiin on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Uudet dokumentointisäännökset tulivat Suomessa voimaan vuoden 2017 alusta, ja nyt odotetaan verohallinnon uutta ohjeistusta, jonka pitäisi valmistua kesään mennessä.

Ajankohtaiseen ja hyvin keskeiseen verokysymykseen pureutuvassa seminaarissa kuulet yrityksen näkökulman toiminto- ja riskianalyysin laatimiseen ja käytännönläheisen näkökulman vertailuanalyysin tekemiseen ja markkinaehtoisuuden osoittamiseen. Lisäksi kuulet suoraan Konserniverokeskuksen johtavalta veroasiantuntijalta uudesta verohallinnon dokumentointiohjeistuksesta ja siitä, mitkä ovat merkittävimmät muutokset viranomaisnäkökulmasta.

Seminaarin hintaan sisältyy Jukka E. Karjalaisen ja Merja Raunion syyskuussa ilmestyvä Siirtohinnoittelu -teos (arvo 110€). Teos käytännönläheinen ja ajantasainen käsikirja kaikille siirtohinnoittelukysymysten parissa työskenteleville.

Tutustu ohjelmaan

Tutustu puhujiin

Sami Laaksonen | Puhujat

Sami Laaksonen

Johtava veroasiantuntija, Konserniverokeskus

Sari Takalo | Puhujat

Sari Takalo

Tax Partner, PwC

Merja Raunio | Puhujat

Merja Raunio

Siirtohinnoittelun ja elinkeinoverotuksen asiantuntija, VT, Tax Partner, PwC

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu