Sammio

Palkkapäivä | Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Kiitos kaikille vuoden 2017 seminaariin osallistuneille!

Verovuoden vaihtuminen tarkoittaa palkkahallinnolle perinpohjaista tietojen päivitystä. Vuosittaisten muutosten lisäksi palkkahallinnon on hyvä huomioida aikaisempiin lainsäädännön muutoksiin tehdyt tarkistukset, kuten myös palkkahallintoa koskettavien lakien uusin soveltamis- ja oikeuskäytäntö.

Vuosittain järjestettävä Palkkapäivä tarjosi tehokkaan tavan saada kerralla tieto tulevaa verovuotta koskevista keskeisistä muutoksista niin verotuksen ja ennakkoperinnän kuin työoikeuden ja tietosuojan osalta. Päivässä oli mukana myös aivotutkijan vinkkejä hyvinvointiin sekä robotiikan ja digitaalisuuden tuomia uusia tuulia.

Päivä on suunniteltu palkanlaskijoille, henkilöstöhallinnosta ja työsuhdeasioista vastaaville, hallintopäälliköille sekä taloushallinnossa työskenteleville, jotka vastaavat palkanlaskennasta tai työsuhteisiin liittyvistä asioista.

Tutustu ohjelmaan

Seminaarin hintaan kuuluu helmikuussa ilmestyvä Palkkahallinnon säädökset 2018, joka on ehdoton must-have säädöskäsikirja palkka- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille (tämän vuoden vastaava teos).

Tutustu puhujiin

Katri Saarikivi | Puhujat

Katri Saarikivi

aivotutkija, Helsingin yliopisto

Perttu Seppänen | Puhujat

Perttu Seppänen

Tuotepäällikkö, Accountor HR Solutions

Sari Wulff | Puhujat

Sari Wulff

Ylitarkastaja, Verohallinto

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu