Sammio

Oivaltava verkko – digiloikan ponnahduslauta

23.1.2018 | Alma-talo, Helsinki

Oivaltava verkko – näin se auttaa liiketoimintaa!

Liiketoiminnan muutosvauhti on nykypäivänä vauhdikasta ja tietoverkoille asetetut vaatimukset muuttuvat samassa tahdissa: kasvava verkkolaitteiden määrä, kyberturvallisuusuhat ja IoT:n yleistyminen pakottavat muutokseen. Keitä ovat digitaalisen muutoksen voittajat?

Täysin uutta on nyt se, että äly liitetään yritysverkkoon ja tuotetaan uudenlaista käyttöpääomaa liiketoiminnalle. Oivaltava verkko oppii älykkäämmäksi, mukautuu käyttötarkoitukseen ja tarjoaa integroitua tietoturvaa. Älykkäässä verkkoympäristössä voidaan helposti muodostaa tieturvallisia työryhmiä, joissa ryhmän jäsenet ja verkkoon liitetyt laitteet jakavat tietoa keskenään koko verkkoa kuormittamatta. Lisäksi oivaltava verkko tunnistaa käyttäjät ja sallii käyttäjäprofiilin mukaiset oikeudet verkon eri osiin automaattisesti.

Älykkään tietoverkon käyttöönoton avulla yritykset ja organisaatiot pystyvät paremmin mukautumaan toimintaympäristöönsä. Oivaltava verkko on täällä – osaatko jo hyödyntää sitä?

Tervetuloa Tivin Oivaltava verkko -aamutilaisuuteen kuulemaan ja oppimaan, kuinka ponnistat yrityksenne digitaalisen liiketoiminnan seuraavalle tasolle!

Tutustu ohjelmaan

Tapahtumassa mukana

Tutustu puhujiin

Ilpo Mäkinen | Puhujat

Ilpo Mäkinen

teknologiajohtaja, Cisco

Glen Koskela | Puhujat

Glen Koskela

teknologiajohtaja, Fujitsu Nordic

Pekka Sivonen | Puhujat

Pekka Sivonen

johtaja, digitalisaatiostrategiat ja -ohjelmat, Innovaatiorahoituskeskus Business Finland

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu