Sammio

Kauppapaikka 2017 | Clarion Hotel Helsinki

NCC

                   

 

 

NCC on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kiinteistökehitys- ja rakennusyhtiöistä. NCC kehittää ja rakentaa asuntoja ja toimitiloja, teollisuustiloja, julkisia rakennuksia, teitä ja infrastruktuuria. NCC:n visiona on uudistaa toimialaa ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

NCC Property Development Oy kehittää tulevaisuuden tarpeita vastaavia liike-, toimisto- ja logistiikkatiloja. Toimintaamme ohjaavat ekologisuus ja vastuullisuus. Kohteemme toteutetaan kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifikaatin vaatimusten mukaisesti. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja etsimme parhaita ratkaisuja. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että saavat laadukkaita ja ekologisia toimitiloja.

www.ncc.fi

 

 

Tutustu ajankohtaisiin kauppapaikkahankkeisiin seminaarissa NCC:n ständeillä

 

Suurpellon keskus

Suurpellon keskuksen avajaiset ovat marraskuussa 2017. Modernin ostoskeskuksen tarjonta painottuu monipuolisiin päivittäistavarapalveluihin sekä niitä tukeviin pienempiin liikkeisiin ja palveluihin. Erinomainen saavutettavuus ja näkyvyys Kehä II:lle.

Lue lisää Suurpellon keskuksesta

 

Laajasalon uusi ostoskeskus

Laajasaloon tulee uusi moderni paikalliskeskus vanhan ostoskeskuksen tilalle. Ostoskeskus rakennetaan erinomaiselle paikalle vilkkaan Laajasalontien varrelle. Keskuksen avajaisia vietetään loppuvuodesta 2018.

Tutustu Laajasalon uuteen ostoskeskukseen

 

Kivistön kauppakeskus

Uusi kauppakeskus toteutetaan Kehäradan varrella nopeaan tahtiin kehittyvään Kivistöön, Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n läheisyyteen. Kivistön juna-aseman ympärille rakennettavaan keskukseen tulee runsas kattaus kauppoja, julkisia palveluita, viihde-, elämys- ja vapaa-ajan tarjontaa sekä hyvä valikoima ravintoloita ja kahviloita kolmeen kerrokseen. Tavoitevalmistuminen on syksyllä 2020.

Tutustu Kivistön kaupunkikeskukseen

Leppävaara Hatsina

Leppävaaraan on kehitteillä vetovoimainen erikoiskaupan ja isoja tiloja vaativien myymälöiden keskus, joka yhdistyy alueen liikunta- ja vapaa-ajan toimintoihin sekä moderneihin toimistotaloihin ja hotelliin. Monipuolinen kokonaisuus rakennetaan Kehä I:n ja Leppävaaran juna-aseman läheisyyteen. Ensimmäisen vaiheen tavoitevalmistuminen on 2019 aikana.

Lue lisää Leppävaara Hatsinasta »

 

Fredriksberg

This is Helsinki Business Life! Vallilan Konepajan alueelle on rakenteilla moderni toimistokokonaisuus. Fredriksbergissä kaupunki ja bisnes kohtaavat. Useassa vaiheessa toteutettavan upean toimistokokonaisuuden katutasossa on myös liiketilaa. Ensimmäisen vaiheen valmistuminen on vapuksi 2018.

Lue lisää Fredriksbergistä »