Sammio

Koneoppiminen | Radisson Blu Seaside, Helsinki

Datasta tietoa – koneoppiminen on älykkään liiketoiminnan potkuri

Koneoppimisen avulla tehtävä merkitysten löytäminen suuristakin datamassoista tuo organisaatioille aivan uudenlaista liiketoimintahyötyä. Vaikka aihe ei ole uusi, teknologiat ja ratkaisut ovat kehittyneet viime vuosina niin merkittävästi, että koneoppiminen on tällä hetkellä mahdollista hyvin erilaisille organisaatioille. Kehitystahti on kova, ja kiinnostus koneoppimisen eri hyödyntämismalleja kohtaan kasvaa jatkuvasti.

Olennaista on tunnistaa koneoppimisen mahdollisuudet ja ottaa oikeat askeleet kohti koneoppimisen tehokasta hyödyntämistä. Millaisia hyötyjä koneoppimisen tuo esimerkiksi teollisuudessa tai verkkopalveluissa? Mitä ominaisuuksia eri koneoppimisalustoilla on? Entä missä koneoppimisprojektissa mennään helposti vikaan?

Koneoppiminen-seminaari tarjoaa tietoa koneoppimisen käytännön toteutuksesta, mahdollisuuksista, haasteista ja tulevaisuuden näkymistä. Käytännön case-tapaukset konkretisoivat, mitä koneoppimisella on jo saatu aikaan, kun taas keynote-puheenvuorot syventävät koneoppimista ilmiönä nyt ja tulevaisuudessa. Seminaarin toinen päivä koostuu käytännönläheisistä workshop- ja demo-osuuksista.

Tervetuloa seminaariin!

Tutustu ohjelmaan

#koneoppiminen

Osallistu keskusteluun
ja jaa kokemuksesi
twitterissä
@EventsFinland

Tutustu puhujiin

Anders Arpteg | Puhujat

Anders Arpteg

Principal Data Scientist, Peltarion

Tapio Manninen | Puhujat

Tapio Manninen

TkT, Johtaja, Big data -analytiikka, Quva

Farbod Faghihi | Puhujat

Farbod Faghihi

Research Engineer, Zalando

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu