Sammio

HRx 2017 | 21.11.2017 | Messukeskus

Tunnelmia

”Erittäin kovatasoiset puhujat ja tuoreet näkökulmat HR kenttään. Hienoa oli se, että päällekkäisiä teemoja ei ollut vaan jokainen puhuja toi aina uutta ja mielenkiintoista näkökulmaa toisiaan täydentäen.”

”Erinomaisia, inspiroivia puhujia, erityisesti Tammy Erickson ja Niels Pflaeging. Muutenkin ohjelma hyvä, sijainti erinomainen ja järjestelyt erittäin hyvät. Kiitos.”

”Kansainvälisiä HR -tapahtumia on Suomessa tosi vähän ja kansainvälisessä toiminnassa työskentelevänä tapahtuma oli minulle antoisa. Erityisen hyviä olivat kaikki kansainväliset puhujat ja heidän aiheensa ajankohtaisista HR-trendeistä ja teknologiasta. Myös paikalla olleet palveluiden yhteistyökumppanit täydensivät hyvin ohjelmaa.”

”Erinomainen sisältö ja puhujat. Hienoa että lopussa tuli myös epäileviä puheenvuoroja.”

”Hyvä kokonaisuus; osa teemoista oli ajankohtaisempia kuin toiset, mutta lähtökohtaisesti jäätiin positiivisen puolelle eli enemmän jäi uusia ajatuksia pohdintaan kuin jo tuttua juttua.”

”Erittäin hyvä ja laaja asiasisältö! Sopivan pituiset puheenvuorot ja melkein jokaisesta puheenvuorosta löytyi jotain uutta ja inspiroivaa.”

”Hyviä ja innostavia puheenvuoroja. Viimeinen puheenvuoro oli hyvin valittu, koska jaksoi vielä siinä vaiheessa kiinnostaa hauskan esityksen vuoksi.”