Data Driven Business

31.8.2017 | Scandic Park, Helsinki

Data on rahan arvoista valuuttaa!

Nykyisen liiketoimintasi kehittämisessä suurin mahdollisuus on saatavilla olevan datan valtava määrä ja sen yhdistäminen useista eri lähteistä. Oikein hyödynnettynä oikea data tuo parempaa tuottoa, tehostettua toimintaa ja luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Miten yrityksesi valmistautuu kasvavaan datan määrään ja sen analysointiin liiketoimintaa hyödyntävällä tavalla? Kuinka data viedään koko organisaation käyttöön mahdollisimman nopeasti ja helppolukuisesti? Millainen yrityskulttuuri mahdollistaa data-vetoisen toiminnan?

Ohjelmalinjat 2017

Business Outcomes -ohjelmalinjassa opit tunnistamaan tärkeimmän datan ja sen vaikutukset liiketoimintaan. Tunnistamalla datan liiketoimintahyödyt voit yhdistää tehokkaasti dataa eri lähteistä.

Strategy & Innovation -ohjelmalinjassa teemana on tehokkaan datastrategian rakentaminen organisaatioosi. Menestyksen avaimina ovat rohkea johto, jolla on halu muuttua sekä toimiva organisaatiorakenne, joka mahdollistaa ketterän kehittymisen.

Data Driven Business -tapahtuma kokoaa alan ammattilaiset verkostoitumaan ja kehittymään innovatiiviseen tapahtumapäivään 31.8.2017 Scandic Park -hotellille Helsinkiin.

Ilmoittaudu

Tapahtuman teemoina

  • Tiedolla johtaminen ja ennustava analytiikka
  • Datan liiketoiminnallisen hyödyn osoittaminen
  • Yrityskulttuurin muutoksen jalkauttaminen

Tapahtumassa mukana

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Katso lisää kumppanimahdollisuuksista Kumppaniksi-välilehdeltä.

Ilmoittaudu