Data Driven Business

31.8.2017 | Scandic Park, Helsinki

Data on rahan arvoista valuuttaa!

Viimeistään nyt on aika tarttua saatavilla olevaan kasvavaan datan määrään! Tivin liiketoimintajohdolle suunnattu Data Driven Business –tapahtuma auttaa sinut alkuun ja eteenpäin kohti tehostettua toimintaa ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Tapahtuman avaavassa keynote-puhenvuorossa maailman johtaviin strategia- ja data-ekspertteihin kuuluva Bernard Marr opastaa sinut eteenpäin näyttämällä, kuinka luot data-vetoista liiketoimintaa, joka tehostaa yrityksesi suoritusta. Saat puheenvuorosta lukuisia konkreettisia esimerkkejä kansainvälisistä menestysorganisaatioista siitä, miten käännät datan yhdeksi vahvimmista liiketoimintaeduistasi!

Päivän toinen keynote professori Alf Rehn ohjaa johtajat rajattomien mahdollisuuksien aikakaudelle. Miten johdetaan organisaatio kohti uutta kulttuuria ja mahdollisuuksia, kun käytössä on kuitenkin rajalliset resurssit ja budjetiti? Lue Bernardista ja Alfista lisää Puhujat-sivulta.

Konkreettisia case-esimerkkejä tapahtumassa tarjoavat mm. Minna Vakkilainen, Keskon VP Head of Analytics and Customer Data, Rovion Dylan Tredrea sekä Wärtsilän Vice President Services Tomas Hakala. Lisäksi tapahtuman yhteiskumppaneilta saat tietoa erilaisista ratkaisuista datan keräykseen ja käsittelyyn.

Tervetuloa verkostoitumaan ja kehittymään innovatiiviseen tapahtumapäivään 31.8.2017 Scandic Park -hotellille Helsinkiin.

Ilmoittaudu

KEYNOTE
Bernard Marr

Leading Business and Data Expert

#ddbhki

Osallistu keskusteluun ja jaa kokemuksesi twitterissä @EventsFinland

Tapahtumassa mukana

Tutustu puhujiin

KEYNOTE Alf Rehn | Puhujat

KEYNOTE Alf Rehn

liiketaloustieteen professori, Åbo Akademi

Sakari Jorma | Puhujat

Sakari Jorma

CDO & CTO, Talenom

Minna Vakkilainen | Puhujat

Minna Vakkilainen

VP, Head of Analytics and Customer Data, Kesko

Lue lisää blogista

Johtaminen tiedolla: harhaa vai fiktiota?

Tiedolla johtamisesta ja analytiikasta on tullut yksi tämän päivän ismeistä. Eikös tiedolla johtaminen ole kiinteä osa johtamista? Miksi […]

Lue lisää

Kuinka kasvatat koneälystä itsellesi apurin

Tapahtui näinä päivinä: ”Hei kuvittele nyt itsesi meidän kiireiseksi myyntimieheksi vilkaisemassa kännykkäänsä juuri ennen asiakkaan tapaamista. Vaikka tämä […]

Lue lisää

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Katso lisää kumppanimahdollisuuksista Kumppaniksi-välilehdeltä.

Ilmoittaudu