Sammio

CIO 2018 | 26.4.2018 | Clarion Hotel Helsinki

Vuoden CIO 2017

Vuoden CIO 2017 on Valion Juha Penttilä

Valion tietohallintojohtaja Juha Penttilä on valittu Vuoden CIO:ksi. Valintaraadin mukaan Penttilä on oiva esimerkki siitä, miten liiketoiminnan puolelta voi nousta menestyväksi tietohallintojohtajaksi.

Tivi valitsi Vuoden CIO:n  nyt 13. kertaa. Valinta julkistettiin  CIO 2017 -tapahtumassa Helsingissä 26.4. Valintaraadin mukaan Penttilä on taitava ihmisjohtaja. Hän on liiketoimintataustastaan huolimatta päässyt sisälle myös teknologiaan ja onnistunut tekemään Valion tietohallinnosta osan liiketoimintaa.

Artikkeli on julkaistu alunperin Tivissä 26.4.2017. Lue koko artikkeli Vuoden CIO:sta täältä.

 

Vuoden Digijohtaja 2017 on Reiman toimitusjohtaja Elina Björklund

Valintaraati pitää Elina Björklundia innostavana maanläheisenä johtajana, joka jaksaa perustella ja jalkauttaa. Hän on saanut perinteisen  lastenvaatteiden valmistajan muuttumaan ketteräksi toimijaksi kuluttajamarkkinoilla.  Björklund poikkesi taustaltaan monista ehdokkaista, ja hänen johtamistaitojaan pidettiin poikkeuksellisen hyvinä.

Vuoden digijohtaja tunnustus myönnettiin nyt ensimmäistä kertaa. Valinta julkistettiin  CIO 2017 -tapahtumassa Helsingissä 26. huhtikuuta.

Artikkeli on julkaistu alunperin Tivissä 26.4.2017. Lue koko artikkeli Vuoden Digijohtajasta täältä.

 

VR:n Maisa Romanaisesta Vuoden Business IT -johtaja

 

Sofigate jakaa vuosittain Vuoden Business IT -johtajan palkinnon liiketoimintajohtajalle, joka on toiminut rohkeana digitalisoinnin kärkenä ja hyödyntänyt teknologiaa edistyksellisesti liiketoiminnan hyväksi. Tänä vuonna tunnustuksen sai VR:n matkustajaliikennejohtaja Maisa Romanainen.

”Maisa Romanainen on rohkeasti lähtenyt kehittämään VR:n palveluja ja asiakaskokemusta digitalisointi kärjessä. Hän on laittanut oman persoonansa peliin ja antanut tekemälleen työlle ja johtajuudelle kasvot. Hän on rakentanut toimivan yhteistyön, jossa ovat mukana sekä sisäinen IT että ulkoiset kumppanit. Maisa on erinomainen esikuva digiajan liiketoimintajohtajille”, perustelee Sami Karkkila, Sofigaten toimitusjohtaja. Palkinto jaettiin nyt neljännen kerran, CIO 2017 -tapahtuman yhteydessä. Aiempina vuosina palkinnon ovat voittaneet Lars Peter Lindfors Nesteeltä, Keith Silverang Technopolisista ja Pekka Lundmark Konecranesilta.

 

Digitalisaatio Uskallus -palkinnon sai Huonekalu Hakola Oy

Digitalisaatio Uskallus -palkinnon vastaanotti Huonekalu Hakola Oy:n luova johtaja Annaleena Hämäläinen.

Digitalisaatio Uskallus -palkinto jaetaan vuosittain rohkeasta ja innovatiivisesta teosta, jossa teknologian hyödyntäminen on ollut tärkein tekijä muutoksen aikaansaamiseksi. Digitalisaatio Uskallus voi olla innovatiivinen tuote, projekti, julkinen teko tai pitkäjänteisen monen pienen onnistumisen summa. Palkinnonsaaja voi olla organisaatio, henkilö, ryhmä tai projekti – tärkeintä on se, että on murrettu aitoja, uskottu visioon ja  onnistuttu. Tivi auttaa ehdokkaiden löytämisessä ja arvioinnissa ja voittajan valitsee Net Man. Palkinto on arvoltaan 3000 euroa ja voittaja saa valita kohteen, jossa raha käytetään lasten ja nuorten digitalisaatiotaitojen kehittämiseen.