Älykkäät järjestelmät & tietosuoja | 30. - 31.8.2017 | Clarion Hotel Helsinki

Erilaiset älytuotteet ja -sovellukset keräävät dataa ennennäkemättömän laajalti – kuka tietoa saa hyödyntää ja miten?

Tietosuoja-asetus antaa tietosuojalle tuntuvan hintalapun keväällä 2018. Monella yrityksellä on tekemistä jopa nykyisen lainsäädännön vaatimuksissa. Datan massiivisen hyödyntämisen ja analytiikan aikakaudella on tietosuojan kannalta välttämätöntä tunnistaa, mikä tieto on henkilötietoa, ja kartoittaa, missä kaikkialla tietoa on. Oletusarvoinen tietosuoja on leivottava sisään järjestelmiin jo suunnitteluvaiheessa, ja vaatimustenmukaisuus pitää pystyä osoittamaan myös teknologioiden tasolla. IT:n ja lakiosaston on siis istuttava saman pöydän ääreen.

Seminaarissa keskustellaan siitä, miten tietosuoja-asetuksen uudet toimintaperiaatteet kohdataan teknologioiden tasolla.  Data Flow -analyysiharjoitus auttaa kartoittaan tietoriskejä ja toimii asetuksenmukaisuuden osoittavan dokumentaation pohjana. Kuulet myös, miten Roviolla, Herellä ja Nokialla on päästy asetuksen vaatimusten kartoitusvaiheesta toteutukseen.

Tietosuojaa rakennetaan yhdessä, ja eri osaamisalojen rajat ylittävä seminaari on tarkoitettu it-, compliance- ja lakiosaajille.

Tutustu ohjelmaan

 

Tutustu puhujiin

Jari Alvinen | Puhujat

Jari Alvinen

Director, Head of Compliance, CIPP/US & CIPM, Nokia Technologies

Leena Kuusniemi | Puhujat

Leena Kuusniemi

Senior Legal Counsel, Rovio Entertainment Oy

Henri Kujala | Puhujat

Henri Kujala

Chief Privacy Officer, CIPP/E, HERE

Kiinnostuitko, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu